Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dimarts, 26 d’abril del 2016

Cap de setmana 23-24 d'abril

MINI FEMENÍ: A.E. BOET MATARÓ 61 - 11 PÀLCAM

Partit que vam jugar dissabte pel matí a Mataró contra un dels rivals més forts de la nostra lliga, el A.E. Boet Mataró. Un equip amb més alçada i que a l’anada ja ens van tancar el marcador. Només disposàvem de 8 jugadores pel partit ja que vam tenir una baixa d’última hora.

El propòsit era intentar competir cada quart. Però, un altre cop vam sortir dormidesi vam trigar massa en anotar la primera cistella. El rival se n’anava en el marcador amb rapidesa castigant les nostres males decisions ofensives. Vam aconseguir competir només dos quarts i així és molt difícil plantar cara a un dels rivals més forts de la lliga. A més, era una pista gran i al ser 8 jugadores el cansament acumulat va fer que cada cop fos més difícil aguantar el ritme. El rival sempre intentava córrer i es plantaven a la nostra cistella amb superioritat numèrica i després a nosaltres ens era molt difícil córrer.

Ara a seguir treballant per seguir millorant i intentar no cometre els errors que ja hem comès en altres partits.
Força Pàlcam!

Aleix i Agus (entrenadors)

PREINFANTIL MASCULÍ:   C.B.COLL 40 - 63 PÀLCAM

El dissabte de Sant Jordi visitàvem la pista del Coll, un rival contra el que havíem patit molt a l'anada i que, malgrat no haver guanyat cap partit en la lliga, teníem clar que no seria un partit gens còmode, i més tenint en compte els darrers partits que nosaltres havíem disputat. Així doncs, després d'una setmana en que només havíem entrenat un dia i part dels nostres jugadors havien marxat de crèdit de síntesi, sortíem mentalitzats que calia lluitar el partit des de l'inici i amb un millor joc.

I així va ser com va començar el partit, jugant amb un ordre inèdit en el nostre equip, que permetia al nostre número 10, el Marc, rebre pilotes a prop de cistella i anotar amb facilitat. Tant en el primer com en el segon període jugàvem amb més calma de l'habitual i això ens permetia trobar posicions de tir més còmodes i tenir millors opcions d'anotar. Tot i aquest millor joc, el resultat al acabar el segon període era només de 3 punts a favor nostre (11-14). Va ser en el tercer i el quart període on vam aconseguir distanciar-nos més en el marcador, seguint amb una bona imatge a nivell de joc i involucrant a tots els nostres jugadors en la feina. Arribàvem al descans amb un marcador de 30-19 a favor.

En la represa no vam baixar el nivell i la intensitat, i així, en un quart encertadíssim en atac, ens vam anar en el marcador de 18 punts (23-41). En els següents períodes vam saber gestionar aquesta diferència i fins i tot augmentar-la en molts moments, posant-nos al final del setè període 24 punts a dalt (33-57). En el darrer període no va canviar res i vam aconseguir tancar el partit amb una victòria global de 23 punts.

Un molt bon partit i una molt bona imatge la que vam oferir aquest cap de setmana, que segur ens farà afrontar els dos partits que queden amb molt d'optimisme i energia després de comprovar que si estem concentrats i endollats des dels primers minuts, podem fer un bon joc com a equip. Cal ara seguir treballant al màxim per a la visita d'aquí dues setmanes d'un rival molt difícil, el CET10. Endavant!

Santi i Pau (entrenadors)

PREMINI FEMENÍ: C.B. MONTPEDRÓS BLAU 55 – 39 PÀLCAM

Aquest dissabte, dia de Sant Jordi, les nostres peques jugaven un partit complicat. Visitàvem la pista del líder, el C.B. Montpedrós, un equip gran i a la vegada ràpid i on al partit de casa ja ens va costar defensar-lo per poder parar els seus contraatacs.

El partit va començar bé. Vam aconseguir defensar bé el 1x1, evitant així que poguessin marxar soles en contraatac i aconseguir cistelles fàcils. En atac, vam aconseguir seguir amb la dinàmica de la setmana passada: intentar aixecar el cap i fer bons passes a les companyes que estiguessin soles.

A mesura que passaven els períodes però, la mida de la pista i el cansament va fer que poc a poc les contràries poguessin córrer. Tot i això, en el dos últims períodes, les nostres peques van fer un últim esforç per evitar les cistelles fàcils. La millora en la defensa del 1x1 i les ajudes de la resta de jugadores va fer que els hi costés molt més atacar a l’equip local, aconseguint així resultats més ajustats. Finalment, el resultat final va ser 55-39 per a les locals.

Tot i la derrota, volem felicitar a les noies per la bona feina que fan setmana rere setmana. Hem d’aconseguir mantenir el nivell tant en atac com en defensa en tots els períodes i mantenir la concentració en tot moment. I això ho aconseguirem entrenant amb ganes i força. Ànims noies!

Aquí us deixem una foto de com les nostres preminis van celebrar Sant Jordi! J

Mar i Laura (entrenadores)

SOTS21 MASCULÍ: PÀLCAM 67-57 C.B. CIUTAT VELLA

Les millors notícies del partit era la recuperació del Juli i la reincorporació del Jaume a l'equip, qui per motius laborals es va absentar durant més d'un mes en les cites dels cap de setmana.

S'ha de mencionar que les ganes que tenia de tornar a jugar el Jaume es veien en els primers minuts del partit. La primera acció feia una cistella, poderosa, sota l'aro contra els pivots rivals. La dinàmica del primer quart era molt favorable a nosaltres, ells jugaven a tirar triples i nosaltres finalitzàvem habitualment amb cistella. Però no teníem previst un encert tant alt en tirs de 3 del rival, que va començar a minar la moral dels nostres.

Tot i així, i el seu gran encert de 3, amb el nostre pobre encert (12 triples visitants contra 2 locals) aconseguíem una avantatge de +7 al descans.

Lamentablement vam tenir que espantar-nos quan el rival es posava a només un a sota ( mitjançant triples consecutius ) per començar a defensar amb molta energia els triples rivals. Si tiraven sols, encistellaven sempre. Fent això durant 7 minuts el rival no va encistellar i el partit es va posar del  nostre cantó.

3 partits més i entrarem a la fase final del torneig.