Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dijous, 13 d’octubre del 2016

Cap de setmana 8-9 d'octubre

MINI FEMENÍ “A”: C.E.S BOSCO ROCAFORT 38 - 50 PÀLCAM

Aquesta vegada, el nostre rival ha estat l’equip Bosco Rocafort i jugàvem al seu camp així doncs, el mini femení “A” amb perseverança, gairebé durant tot el partit, van ensortir-se victoriosament.

Donat que era el segon partit, els nervis de l’anterior jornada ja havien quedat enrere.
És així com a primera hora del matí ens disposàvem a realitzar un bon escalfament per tal de familiaritzar-nos amb la pista. El segon partit de la temporada s’iniciava bastant ajustat i amb una notòria falta de concentració al segon quart va fer que els entrenadors demanéssim temps mort. Estava clar que aquest partit la paraula clau seria “lluitar”.

Després d’una primera part una mica intermitent donat a algunes errades defensives i en les entrades soles a cistella, a la segona van demostrar que l’èxit està en la concentració i les ganes constants, ja que van realitzar moltes oportunitats bones de cistella i així una certa distància al marcador.

En definitiva, el treball va ser positiu i les noies van poder gaudir d’un final gratificant. Aconseguim la segona victòria de la temporada i esperem que això ens doni un plus de forces a l’hora de seguir treballant.

Agus i Sílvia (entrenadors)

MINI MASCULÍ: AE MINGUELLA 67- 40 PÀLCAM

Dissabte passat vam disputar la segona jornada de la fase prèvia a casa del Minguella, un clàssic del bàsquet català i badaloní.

No vam començar com ens hauria agradat, vam cometre moltes errades en les passades per falta de concentració, però que en quarts propers vam anar solucionant. Un altre al·licient va ser la falta de ganes, que vam poder rectificar en el transcurs del partit, però alhora va ser determinant per no poder competir per la victòria en els últims quarts del partit.

Tot i no ser un dels nostres millors partits cal felicitat als nois per alguns quarts, sobretot del final, que van jugar molt bé i aplicant els concepte que es treballen als entrenaments, i també felicitar als pares pel gran suport que ens donen. Ara només millorar aquest aspectes i seguir treballant als entrenaments.

Força Pàlcam!

Ferran i Conti (entrenadors)

INFANTIL MASCULÍ: SANTA CATERINA DE SIENA 49 - 34 PÀLCAM

El passat dissabte visitàvem la pista del Santa Caterina de Siena. Després d'un mal primer partit contra un rival superior, aquest cap de setmana havia de servir per a tenir bones recuperacions, sobretot pel que fa a la intensitat en el camp.

Vam sortir concentrats i amb la voluntat de fer un bon joc i competir el partit. El rival no era del nivell del Joventut les Corts, tot i així també era un contrincant dur, amb bons jugadors i un bon joc d'equip que ens posava les coses difícils en tot moment. Ens va passar factura la reducció de la intensitat en molts trams del partit, cosa que el rival va aprofitar per a marxar en el marcador, anotant cistelles fàcils, ja fossin exteriors o interiors. Nosaltres no érem capaços de pujar el nivell d'agressivitat i això, com ja vam remarcar la setmana anterior, ens deixa en una situació molt complicada a l'hora de lluitar els partits.

Aquesta va ser la dinàmica de tot el temps, ells amb una distància còmoda i nosaltres intentant connectar-nos d'alguna manera que ens permetés reduir la diferència. El fet positiu que podem treure és que en els dos últims períodes si que vam pujar l'agressivitat, aconseguint robar pilotes i carregant el rebot ofensiu, cosa que ens va permetre reduir lleugerament la diferència que figurava en el marcador.

Tot i aquest bon final de partit, cal seguir treballant força en l'apartat de la intensitat, la duresa i el joc competitiu, que es sens dubte el fet diferencial dels altres equips i el que ens permetrà competir els partits que ens venen en les properes setmanes. Cal que estiguem tots mentalitzats que només a partir de la màxima concentració i la intensitat competitiva podrem tenir bons partits en els que lluitem de tu a tu contra els rivals de la lliga.

Santi, Anna i Pau (entrenadors)

MINI FEMENÍ B: A.E.E COL·LEGI CULTURAL BDN 60 – 24 PÀLCAM

Aquest dissabte visitàvem la pista del Col·legi Cultural BDN per jugar un partit que, només arribar, ja vam veure que ens tocaria lluitar molt! Ens enfrontàvem a jugadores minis de segon any i que, per tant, treien uns quants caps a moltes de les nostres jugadores.

Aquest fet va fer que les nostres jugadores ja sortissin una mica bloquejades i amb molts nervis a sobre. Les locals aconseguien bàsquet fàcils gràcies al seu físic i per les segones opcions que concedíem en el rebot. A més a més, a les nostres noies els hi costava molt ficar punts i semblava que la cistella s’anava fent cada vegada més petita.

Però això no va passar durant tot el partit! A la segona part, les nostres lluitadores van canviar el xip, van deixar al costat la por i els nervis i van començar a demostrar que, si s’ho creuen, poden ser capaces de plantar cara a qui sigui. Els darrers 4 períodes els van lluitar i els van jugar de tu a tu, fet que va permetre guanyar 2 dels 4 períodes i aconseguint un resultant global de 26 – 22.

Malgrat la bona segona part, l’equip arrossegava el desavantatge dels 4 primers períodes i finalment, el resultat va ser de 60 – 24.

Ens quedem amb la bona segona part dels nostre mini femení B! Hem d’aconseguir plantar cara des d’un inici, ja veureu com poc a poc anirem obtenint molt bons resultats! Ànims i a seguir treballant!!

Mar i Maria (entrenadores)

JÚNIOR FEMENÍ: PÀLCAM 69 – 43 SANT QUIRZE BÀSQUET CLUB “B”

Bona victòria aconseguida dissabte passat a casa i que ens estrenem amb victòria com a locals després de perdre contra Bàsquet Llor a la jornada inaugural. Comptàvem amb la baixa d’última hora gairebé de l’Alexandra per malaltia, però per sort, les contrincants van venir amb només set jugadores.

Perfecte l’inici del partit en que vam sortim molt concentrades i amb moltes ganes. El factor pista també va ajudar, i amb un bon joc en estàtic com també la bona pressió defensiva, ens permetia anotar amb facilitat i marxar en el marcador per sobre dels deu punts. Al segon període, les rivals van plantar una defensa zonal que poc els hi va durar ja que la vam saber atacar molt bé, aconseguint així no trencar la bona dinàmica que dúiem. En defensa però, vam baixar el nivell i va permetre que les del Vallès comencessin a agafar ritme ofensiu.

A la segona part, el partit es va anivellar, però per sort, ja anàvem 23 punts a dalt. Molt bona intensitat defensiva per part dels dos equips, però menys encert ofensiu. La nota positiva fou que encara que les visitants van intentar baixar la diferència als 15 punts, vam saber reaccionar i tornar a eixamplar la diferència en el marcador amb un bon joc.

Felicitats a totes les jugadores pel bon treball realitzat aquesta setmana! A seguir així al difícil camp de La Bonanova!!!