Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dijous, 23 de febrer del 2017

Cap de setmana 18-19 de febrer

JÚNIOR FEMENÍ: CB NOU OLESA 43 – 57 PÀLCAM

Partit molt complet el disputat per les nostres júniors diumenge passat contra un rival molt digne que a l’anada ens va fer patir fins el final.

Un bon començament amb les idees clases en jugades en estàtic ens va posar per davant, però les manresanes no van afluixar i de seguida es van enganxar al marcador. Un segon quart igualat, amb anades i vingudes feia presagiar que el partit es decidiria en petits detalls als darrers minuts.

El tercer quart va tornar a tenir la mateixa dinàmica d’inici. Les nostres notaven la diferència de cistella d’ambdós camps i estàvem més encertades en el tir. Vam fer un parcial de 5-11 als darrers cinc minuts per marcar una bona diferència que ens permetés anar més tranquil·les el darrer quart.

L’últim període, amb un parcial de 7-14, vam acabar de tancar el partit. Vam ser regulars en atac durant tot el partit (13-14-16-14) però la nostra defensa a la segona meitat va decantar el partit.

FELICITATS NOIES! A SEGUIR LLUITANT PER ENTRAR A FASES FINS AL FINAL!

Jordi Fernández “Jofe” (entrenador)

SOTS-25 MASCULÍ “B”: CB RAMON LLULL 50 – 72 PÀLCAM “B”

Partit sense molta història el disputat a l’Estació del Nord el passat dissabte.

Vam sortir amb molta intensitat i poden córrer al contraatac. Així vam agafar les primeres diferències al marcador. Quan jugàvem en estàtic, tampoc vam tenir gaire dificultat en atacar la zona 2-3 del rival, deixant molt d’espai al mig i ben aprofitat pels nostres pivots per distribuir la pilota o finalitzant. Al descans ja guanyàvem de 30 punts.

La segona part no va tenir molta història. Vam condicionar el nostre atac per tal de practicar coses noves de cara als següents partits. Tot i que va sortir més o menys, la relaxació pel culpa del marcador es notava, i vam acabar cedint una mica d’avantatge al darrer període.

Quarta victòria seguida i esperem seguir amb la ratxa pròxima jornada contra l’Imma!

MINI MASCULÍ: BOSCO ROCAFORT 71 -  64 PÀLCAM

Aquest cap de setmana ens tocava anar al camp del bosco rocafort.  Anàvem amb la mentalitat de que teníem que fer un bon partit per poder competir, i així va ser gairebé tot el partit, tret d’alguns quarts que el  equip local va poder avançar-se al marcador i aguantar la diferencia de punts.

Va ser un partit prou disputat dels nostres però petits errors de concentració va fer caure la victòria per part dels locals.  Ara tenim dues setmanes de descans de competició, el que ens permetrà seguir treballant perquè poc a poc el nostre joc sigui mes bo i puguin arribar noves victòries.

1-2-3 PÀLCAM!

Ferran Marcet i Marc Contijoch (entrenadors)

INFANTIL MASCULÍ: PÀLCAM 58 - 50 CAT

El darrer dissabte tornàvem a casa per jugar contra el CAT, rival que encara no havia sumat cap victòria en aquesta segona fase. Després d'una dura derrota al camp del Claror, necessitàvem sortir a pista mentalitzats que només amb la màxima concentració i intensitat durant la totalitat del partit podríem sumar una nova victòria.

El partit va començar amb bones sensacions. Un primer període que va acabar 7-4 en el marcador ens feia pensar en un partit similar al que ens va enfrontar al Diagonal Mar on, si no ens conformàvem i seguíem volent més, podríem tenir un partit més còmode dels que juguem habitualment. Però ens el següents períodes no vem mostrar la mateixa dinàmica i el rival, pujant la intensitat i mostrant-se més concentrat, va aconseguir igualar el marcador fins posar-se només dos punts per sota en el marcador (30-28). Després d'una primera meitat irregular, l'objectiu era connectar-nos de nou al partit i sortir sense permetre que el rival seguís amb la seva escalada en el marcador.

I aquest cop, vem demostrar que, si juguem en equip, confiant en la resta de companys així com en nosaltres mateixos, podem guanyar més partits dels que portem fins ara. En el cinquè període vem sortir amb molta motivació, fent les coses bé, i això ens va permetre agafar distància novament (39-30) i, tot i que en el sisè període van apropar-se de nou, en el setè vem tenir moltes opcions de cistella fàcil al contraatac que ens va permetre assolir la màxima distància del partit (52-41). En l'últim període, tot i alguns moments d'incertesa, en que el rival va retallar la distància fins als 4 punts, ens vem mostrar sòlids i vem tancar finalment el partit amb un 58-50.

Bona victòria que de nou serveix com a injecció de moral i motivació per a seguir creixent junts i poder anar pujant posicions i millorar tots, tant individualment com en equip.

Santi, Anna i Pau (entrenadors)

MINI FEMENÍ “B”: PÀLCAM 36 – 67 C.B. LA SALLE HORTA

Aquest dissabte jugàvem a casa contra el C.B. La Salle Horta. Tenint en compte els resultats previs de l’equip visitant, sabíem que seria un equip difícil a priori.

I així va ser. Des de l’inici del partit, l’equip rival va jugar amb una gran intensitat i va posar distància en el marcador en els dos primers períodes. A partir del tercer període, les nostres noies van aconseguir frenar una mica més els seus atacs, aconseguint així períodes més ajustats. Vam aconseguir aixecar el cap, córrer més i treballar millor en atac, però la falta d’intensitat en la defensa de l’1x1 i en el treball sense pilota feia que no aconseguíssim marxar en cap període en el marcador. Ja en el sisè període, el C.B. La Salle Horta va tornar a fer un parcial de +10, augmentant així la distància en el marcador. Finalment, el resultat va ser de 36-67.

Partit de gran intensitat i contactes que va fer que no poguéssim fer el nostre joc en atac com en altres partits, però hem d’aprendre a estar concentrades sempre, aguantar i fer-nos encara més fortes quan el partit ho requereix.

Tot i la derrota, seguim estant molt contentes per la feina que estan fent les nostres noies. Seguirem treballant, evolucionant i gaudint! La setmana que ve toca jornada de descans, fet que ens anirà molt bé per a recarregar piles per les pròximes jornades!!

Aproftem per a desitjar a tot l’equip un FELIÇ CARNESTOLTES!!

Mar i Maria (entrenadores)

PREMINI MASCULÍ: SAFA CLAROR 40 – 50 PÀLCAM

De nou disputat i gran partit de bàsquet. Comencem una mica mancat de punteria en el tir. Semblava d'aquests partits on haguessin posat una tapa a la cistella contrària, no volia entrar, un sol punt en tota la cambra però gràcies a una millor defensa, vam aconseguir que l'equip local no encestara més que això, un punt, molt sòlids en defensa.

Per contra, en el segon quart, ells semblaven tenir un tub directe al cèrcol, gairebé tot el que tiraven i no sempre bons tirs, acabava dins, mentre nosaltres, seguíem amb el punt de mira desenfocat.
A poc a poc, vam anar trobant el camí a la cistella i mantenint la defensa, vam aconseguir col·locar-nos a dalt en el marcador. El missatge no és guanyar, sinó jugar i esforçar-se al màxim però és fàcil preveure que aconseguir punts vol dir que els entrenaments donen els seus fruits i encara que no és la primera preocupació en aquesta categoria, els jugadors veuen en els resultats el reflex de la bona feina.

Estem en una bona línia i l'equip es fa més fort i està cada vegada més unit. Prioritzen més el joc col·lectiu que l'individual i això sí que és un dels objectius que s'entenen a la perfecció. Som equip, equip Palcam!!!