Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

divendres, 10 de març del 2017

Cap de setmana 4-5 de març

MINI FEMENÍ "A": PÀLCAM 79 - 29 ESCOLA IPSI

Després d'haver estat dues setmanes sense disputar cap partit, ens tocava a jugar contra l'escola IPSI per primer cop, això si, al nostre camp. Tot i que coneixíem la diferència en la classificació de la lliga, calia sortir concentrades per tal d'iniciar el partit de la millor manera possible.

D'aquesta manera, el primer quart vam treballar força bé pel que fa a la part ofensiva aconseguint un resultat de 20 punts. Tot i això, vam tenir algunes distraccions en la defensa, ja que acompanyàvem a les jugadores en comptes de posar-nos-hi al davant i parar-les. Donat aquest fet, ens van superar fàcilment i van poder anotar 7 punts de cistelles fàcils. En el segon quart la defensa va ser menys encertada i van aconseguir un parcial de 9 - 2 a favor seu. Sabíem que no havíem fet un bon quart i, per tant, ens tocava canviar l'actitud.
És així, com a partir del tercer quart vam començar a jugar millor i, al setè quart vam tancar marcador. Tot i això, no acabàvem d'atacar del tot bé amb les cinc posicions i vam decidir que els últims dos quarts juguessin sense bot en el camp ofensiu. No obstant això, vam perdre bastants passes.

En conclusió, per una banda, tot i que finalment vam aconseguir una victòria, no podem permetre'ns desconnectar del partit. Per l'altra, estem contents de l'actitud perseverant i les ganes de millorar que vam dipositar a la pista a partir del tercer quart.
D'aquesta manera, seguirem treballant als entrenaments per tal de millorar dia rere dia.

Agus i Sílvia (entrenadors)

MINI FEMENÍ “B”: CBF CERDANYOLA 14 – 60 PÀLCAM

Aquest dissabte jugàvem a primera hora del matí l’últim partit de la primera volta de la lliga a casa del CBF Cerdanyola. Veníem de descansar la setmana passada, per tant, les nostres noies teníen moltes ganes de tornar a la competició.

Tot i el parcial de +6 del primer període, ens va costar una mica entrar en el joc i pujar la intensitat i la concentració sobretot en defensa. Període rere període, l’equip poc a poc va anar entrant en el partit i ampliant la distància en el marcador. Les nostres noies van treure una gran avantatge sortint en contraatac, aixecant el cap i buscant a les companyes ben posicionades. Tot i que no vam tenir un gran encert de cara a cistella, vam aconseguir segones i terceres opcions a partir del treball en el rebot.  A més a més, vam ajustar més la defensa de l’1x1 i la línia de passe, concedint poques opcions en atac i cistelles fàcils a l’equip contrari. Així, a excepció de l’últim període, vam aconseguir guanyar la resta de períodes i aconseguir el resultat de 14-60.

Felicitats noies, a seguir així!! Continuarem entrenant, treballant i millorant!!

Amb moltes ganes d’afrontar la segona volta!!

Mar i Maria (entrenadores)

INFANTIL MASCULÍ: UE BARBERÀ 45 – 44 PÀLCAM

Partit disputat dissabte a les 10:30 a Barbera, esperàvem que no es notes el cansament del partit aplaçat del dia anterior contra el Ripollet. Ens enfrontàvem contra un rival que estava situat immediatament per sota que nosaltres a la classificació amb una derrota més que nosaltres.  Es preveia un partit difícil, ja que el Barbera comptava amb un equip molt físic i si volíem aconseguir un bon resultat tindríem que saber llegir be com atacar-los.

El partit va començar com de costum, sortíem adormits, tous, sense ganes, mirant-nos els rebots,  sense idees clares en atac i amb una pressió del rival que ens incomodava molt el fet de pujar la pilota, al finalitzar el primer quart el marcador era de 15-7 a favor dels locals. Si volíem capgirar el marcador teníem que augmentar la intensitat, tant en defensa com en atac. Malauradament les coses no van canviar tal y com volíem  i a la mitja part marxàvem amb el marcador de 30-16.

La reacció va arribar després de la mitja part, idees mes clares en atac, més passes, mes encert i sobretot atacant  el un contra un, on teníem clara avantatge per velocitat. Però la clau va estar  en defensa, vam apretar, vam tancar el rebot i ens ajudàvem entre tots per tal de parar els seus homes alts tancant-nos en defensa. Al acabar el tercer quart el resultat era de empat a 32. Començàvem el últim quart on la igualtat entre tots dos equips, cadascun aprofitant les seves avantatges va fer que ens veiéssim per primer cop en aquesta temporada en un final apretat. A falta de dos minuts per el final del partit teníem una avantatge de 2 punts que el equip local va retallar amb un parcial de 6-0. A falta d’un minut perdíem de 4, vam aconseguir una cistella fàcil i a continuació a causa d’una gran defensa. Quedaven 25 segons y perdíem de dos punts, desprès d’un temps mort vam aconseguir empatar el partit, teníem que intentar robar la pilota pro no ho vam aconseguir, finalment en la ultima acció del partit ens van senyalitzar una falta en acció de tir alhora que sonava el xiulet que indicava el final del partit. El jugador local va ficar el primer dels dos tirs lliures dels que disposava i donava al seu equip la victòria.

Dura derrota en l’últim segon però que ens ha de servir per aprendre de les errades comeses, la primera meitat del partit ens va condemnar a aquest resultat. Ens hem de quedar amb les coses bones, i la segona meitat del partit va ser de lo millor que s’ha vist d’aquest equip en aquesta temporada.

Anna, Pau i Santi (entrenadors)

JÚNIOR FEMENÍ: PÀLCAM 48 – 34 SE SANT MEDIR

Bon partit el que vàrem disputar dissabte passat a casa contra un rival que va fer molt bon partit i venien amb una bona ratxa de resultats.

Després d’un començament “avorrit” sense gaires punts, vam començar a agafar primeres avantatges al marcador. La pista tornava a relliscar com el darrer partit, però això no ens va suposar cap excusa per guanyar-lo.

Vam agafar una bona distància al marcador abans del descansar, 15-20 punts, però a la represa l’equip visitant va pujar una marxa més i va donar-li emoció, arribant a deixar la diferència en uns deu punts. Tot i això, vam saber controlar el coixí de punts agafats a la primera part i vam acabar el partit sense patir.

Bon partit i seguim amb la bona ratxa! Ara queden dues finals, la primera, aquest dissabte a Santpedor...