Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

dilluns, 18 d’abril del 2016

Cap de setmana 16-17 d'abril

PREMINI FEMENÍ: PÀLCAM 43 – 23 C.E. ESCOLA DEL CARME “B”

Dissabte jugàvem a casa contra l’Escola del Carme. Veníem de 2 derrotes consecutives i l’equip tenia moltes ganes de tornar a sumar una nova victòria. Davant teníem el C.E. Escola del Carme “B”, un equip al que vam poder guanyar al partit d’anada fent un gran esforç davant les nombroses baixes que vam tenir.

El partit va començar molt bé gràcies a un parcial de 9-0. A partit d’aquest moment, l’equip va anar augmentant la distància en el marcador poc a poc. Tot i que vam tenir alguns despistes en defensa, vam aconseguir no tenir moments de desconcentració que permetessin al rival escurçar la distància en el marcador. En atac, vam aconseguir en alguns moments del partit un dels objectius que portàvem treballant des de feia unes setmanes als entrenaments: aixecar el cap i doblar la pilota a les companyes.

Felicitats per la victòria peques! A seguir entrenant dur aquesta setmana, ens espera un partit molt difícil la setmana que ve!

Mar i Laura (entrenadores)

MINI FEMENÍ: SESE 60 - 29 PÀLCAM

Aquest darrer dissabte ens vam enfrontar al SESE, un equip de nivell similar al nostre i que, per tant, podríem competir el partit. L’anada no vam jugar un gran partit degut a que vam tenir moltes baixes i aquest cop la cosa es va repetir ja que només érem 8 jugadores.

El partit començava bastant malament. El primer quart perdem 10-0 i vam trigar fins a la meitat del segon per anotar la primera cistella. Lo pitjor va ser que en el primer quart nosaltres vam llançar molt més que el rival però la diferència va estar en la precisió en el llançament. La resta de quarts van ser amb la mateixa dinàmica: perdent moltes pilotes, fallant cistelles fàcils i anant tard en defensa. El SESE no perdonava i es distanciava en el marcador. A part, el cansanci acumulat al ser només 8 jugadores passava factura. Fins el 7è quart no vam aconseguir reaccionar, quan vam guanyar-lo per 3-9. Amb tot això es impossible guanyar el partit.

Últimament no estem fent el nostre millor joc de la temporada. És per això que ara toca donar-ho tot en els entrenaments per revertir la situació. Seguirem treballant tots els aspectes que hem de millorar.

Força Pàlcam!

Aleix i Agus (entrenadors)

SOTS21 MASCULÍ: C.B. RIPOLLET 43 – 59 PÀLCAM

Partit més difícil del que mostra el resultat final. Durant tot el partit amb una lleugera avantatge però mai definitiva fins als últims 2 minuts.

El primer quart va ser del rival, el nostre desencert en els pases i de cara a l'aro (durant tot el partit ) fallant tirs, difícilment fallables, va donar-li una iniciativa a un equip que amb poc bàsquet feia cistelles. El rebot defensiu era un problema, fins que a meitat del primer quart amb 4 cistelles consecutives agafàvem el ritme del partit.

Però va ser una declaració d’intencions falsa. No vam tenir el ritme en cap moment del segon quart, i tot i anar-nos +9 al descans, la sensació no era bona. En el tercer quart el rival inclús va empatar, però alla és quan els vam veure tan aprop que vam apretar de nou...

Al final un partit per oblidar. La nota positiva és que ja estem classificats per fases finals, i ara només falta veure en quina posició. Esperem millorar el nostre encert de cara a l'aro pel pròxim partit, que serà essencial per a poder guanyar-lo.

Míguel (entrenador)

PREINFANTIL MASCULÍ:   PÀLCAM 53 - 67 A.D.E. FUSTER

El passat dissabte, tornàvem a casa per a jugar contra el A.D.E. Fuster, un rival al que ens va costar molt guanyar a l'anada, en un final molt ajustat. Sabíem doncs que podíem guanyar el partit, però no passàvem per alt que hauríem de lluitar al màxim per guanyar a un rival com aquest, molt dur físicament.

El partit no va poder començar pitjor. Vam sortir molt despistats, sense la concentració mental i física necessària per estar al cent per cent i poder jugar de tu a tu contra el nostre rival, que va aprofitar aquesta desconcentració inicial per marxar en el marcador i agafar una bona distància (4-21 al final del segon període). La reacció es va donar en el tercer període, on vam començar a anotar cistelles que ens van fer baixar mínimament la distància fins als 11 punts. En el quart període va haver-hi un resultat més ajustat, però tot i així també vam ser capaços de guanyar el parcial i marxar al descans 9 punts a sota en el marcador, cosa que feia pensar en una possible remuntada i un partit igualat en la segona meitat.

A represa, de nou va haver-hi força igualtat i no aconseguíem apretar definitivament el marcador (32-44 al final del cinquè període). La cosa ens seguia passant en el sisè període, tot i que en aquest, aconseguíem baixar la diferència a 8 punts, de nou aproximant-nos mínimament al nostre rival. Va ser en el setè període on més ens vam aproximar a la igualtat, quan vam arribar a posar-nos a 5 punts (44-49), però des d'aleshores el rival va reaccionar de la mà del seu jugador número 7, que amb un triple i diverses accions d'u contra u que normalment acabaven en cistella, aconseguia donar al seu equip de nou un bon coixí de punts per afrontar l'últim quart. En aquest, tot i l'esforç dels nostres jugadors, no vam ser capaços de baixar dels deu punts de diferència i el rival es va endur una victòria merescuda.

Dura derrota que ens cal mentalitzar pels darrers partits on hem de tenir present en tot moment que no podem connectar-nos al partit en el tercer període, ja que tan sols és necessari un de dolent per a poder perdre el partit, que és el que ens va passar aquest cap de setmana. El proper partit ens toca visitar la pista del Coll, davant un rival que ens va costar molt d'esforç derrotar!

Santi i Pau (entrenadors)

MINI MASCULÍ: CIUTAT VELLA “C”-MIXTE 55- 59 PÀLCAM

Dissabte passat vam jugar la onzena jornada de fase regular contra un rival que a casa ens ho va fer passar força malament, on només vàrem guanyar d’un punt de diferència.

El partit va començar molt bé per l’equip local amb un bon ritme anotador i molt encert des de fora la zona, que no vam poder aturar en els primers quarts. No estàvem molt endollats en defensa. Vam acabar els quatre primers quarts perdent de 12 punts.

Però en el canvi de cistella vam sortir amb uns altres aires, molt més concentrats en defensa i amb molt bones ajudes, cosa que ens va fer guanyar el partit. Els últims dos quarts van ser un festival d’encert anotador de dos i tres punts que va fer patir i gaudir fins l’últim instant de partit tant a pares, entrenadors i jugadors.

Ens agradaria felicitar als jugadors del Ciutat Vella per la millora que han fet des de l’últim cop que ens vam veure i pel gran partit que van jugar dissabte. Però sobretot als nostres jugadors, en especial a Sergi i a Fernando pel destacat partit que van fer i la bona dinàmica que porten en els entrenaments.