Torneig Nadal 3x3 Bàsquet Pàlcam

divendres, 5 de maig del 2017

Cap de setmana 22-23 d'abril

MINI FEMENÍ "B": PÀLCAM 63 – 59 C.B. CASTELLAR

Partidàs el que vam poder viure aquest cap de setmana de les nostres minis!!! Després de dos setmanes de descans i amb poc rodatge després de les vacances de Setmana Santa, aquest dissabte jugàvem a casa un partit molt complicat contra el líder de la lliga, el C.B. Castellar. Al partit d’anada vam perdre de forma clara i, per tant, sabíem que havíem de treballar molt per poder competir el partit.

No vam començar malament el partit. L’equip va sortir força concentrat i durant els primers períodes vam aconseguir una mínima avantatge en el marcador (+4). Però un gran 3er període de l’equip contrari, corrent ràpid el contraatac i amb un gran encert des de sota cistella, va fer que es possessin per davant en el marcador (+11). Tot i això, l’equip no va baixar els braços i va seguir treballant per intentar posar-se per davant de nou. Durant els següents 3 períodes, el C.B. Castellar va aconseguir mantenir la diferència de +11, però un impressionant 7è període de les nostres noies va capgirar completament el partit. Les minis van aconseguir fer una molt bona defensa, impedint que les visitants tinguessin opcions de tir, i ho van aprofitar per a córrer i aconseguir cistelles ràpides. Així, ens tornàvem a posar per sobre en el marcador (+8). Finalment, es va viure un últim període molt emocionant. L’equip es va deixar la pell per a evitar cistelles fàcils de l’equip contrari, però tot i això, el C.B. Castellar va aconseguir apropar-se en el marcador i posar-se a només 2 punts de diferència. Però les nostres noies no es van posar nervioses i van lluitar fins al final, realitzant uns bons atacs en els últims instants de l’enfrontament i aconseguint, finalment, la victòria (63-59).

Grandíssim partit i merescuda victòria per a les nostres peques! Molt bona feina!!!

Queden poquets partits, axí que seguirem treballant per a aconseguir fer un gran final de lliga!

Mar i Maria (entrenadores)

INFANTIL MASCULÍ:  PÀLCAM 34 - 68 FUNDACIÓ PRIVADA CLAROR

Després de les vacances de Setmana Santa tornàvem a disputar un partit a casa, aquest cop rebíem al Claror, segon classificat de la lliga i segurament el rival més dur en el terreny físic. En l'anada havíem caigut per 18 punts de diferència, però sabíem que era un rival contra el qual si fèiem les coses bé, amb concentració i intensitat els 40 minuts del partit, podíem fins i tot disputar-li la victòria.
Tot i que el partit va començar amb un primer període clarament favorable al rival (1-6), ens el següents ens vem connectar al partit i vem anar reduïnt les distàncies, disputant-li el ritme de partit al rival i jugant-li de tu a tu. Semblava doncs que després d'un inici de partit en que vam sortir molt despistats, el segon i el tercer període ens servien per demostrar que volíem competir i que estàvem preparats per fer-ho.

Però tot va ser qüestió de dos períodes, ja que la resta del partit va estar marcat per un domini absolut del rival, que tant físicament com mentalment estaven molt més ficats en el partit. Nosaltres, fisicament inferiors, no vem saber reaccionar a base de concentració i fortalesa mental i en quan vam veure que el rival anava agafant distàncies, ens vem deixar anar i cada cop la distància es feia més amplia. Clara manca de concentració en gairebé tot el partit, perdent pilotes fàcils, amb una defensa amb molts errors i massa dèbil, i axiò impossibilita la tasca de disputar-li el partit a un dels rivals més forts de la lliga. Seguim cometent molts errors que ja no haurien de produir-se, i tots aquests són deguts únicament a la falta de concentració. Per tant, toca reflexionar i assumir la culpa en la manca de bon joc, per així poder ser conscients d'on són els nostres principals errors i anar corregint-los.

Santi, Anna i Pau (entrenadors)

PREMINI MASCULÍ: CB GRUP BARNA 40 – 28 PÀLCAM

No podia ser d'una altra manera. Els dos equips que millor bàsquet estaven fent en la competició, no van defraudar en aquesta bonica trobada que es van emportar els de casa.

Sortint una mica freds els primers quarts, el Grup Barna va demostrar ser un equip sòlid des del principi. Massa pilotes perdudes i una defensa una mica innocent davant un equip que juga bé, es paga amb cistelles fàcils rebudes.

Però està clar que si alguna cosa hem demostrat aquesta temporada i amb el pas de les jornades és que mai ens rendim. A la segona part vam sortir molt endollats, defensant molt bé al seu millor jugador, el número 6 i tapant totes les vies d'atac sabent sortir al contraatac quan era necessari i en estàtic, amb cap i buscant sempre el jugador més ben situat.

Molt igualats en el penúltim quart, encaràvem l'últim amb opcions d'arribar al final del partit, en un emocionant partit, amb ganes de lluitar. Però no va poder ser, un parcial de 10-0 a favor dels del Clot que van saber posar més intensitat i encert en aquest últim quart, va fer que es portessin el partit, això sí, sense deixar de lluitar-fins al final.

Orgullós de l'equip que sempre demostra que ens creixem davant l'adversitat i que mai, mai vam baixar els braços. Força Palcam!

Julia i Dani  (entrenadors)

MINI FEMENÍ: LA SALLE BONANOVA “2” 7 – 57 PÀLCAM “A”

Després de l’aturada per Setmana Santa, amb les piles recarregades, tornàvem a tenir partit de lliga. Havíem disposat de pocs dies per preparar aquest partit degut a les festes, però portem fent un bon treball durant tota la temporada, amb lo qual no era excusa. La classificació ens feia pensar en un partit assequible, tot i que sabíem que havíem de sortir concentrades i igual de competitives com si fos un dels rivals de dalt.

Des de l’inici, vam sortir molt fortes, realitzant bones defenses i aprofitant els contraatacs que ens va permetre anar-nos del marcador amb facilitat. L’avantatge cada cop era més gran gràcies a la bona nostra feina realitzada tant en atac com en defensa. A més, no ens vam relaxar i vam mantenir la concentració. La segona part la vam utilitzar sobretot per practicar conceptes que estem treballant més a fons aquest any, com són els canvis de mà per sota les cames, els canvis de mà per darrere i les cinc posicions.

En general vam realitzar un bon partit, sobretot en defensa deixant al nostre rival en set punts. Per altra banda, encara ens queda millorar sobretot els conceptes esmentats anteriorment. Hem de seguir creixent dia a dia.